2011. április 25., hétfő

Üdvözlő


Köszöntünk mindenkit az újonnan megnyitott Szárnybontó blogunkban!

A blog elsődleges célja az, hogy a kezdő hobbi-ékszerkészítőknek, hobbi-varróknak, vagy az új praktikák iránt érdeklődőknek, vagy azoknak akik valami újat szeretnének kipróbálni nyújtson némi segítséget az eligazodásban. Lesz itt szó mindenről; ékszerkészítés, varrás, némi gasztronómia is néha, vagy minden más, ami talán még nekünk, blogíróknak is új.

Azért hoztuk létre ezt a blogot, mert szomorúnak találtuk azt a tényt, hogy a legtöbb kreatív blog illetve oldal a sok gyönyörű és érdekes eljárás mellett az alapokról alig szól. Sokszor találtuk magunkat is szemben azzal a problémával, hogy az alapanyagok neveit se tudtuk, vagy épp kevertük, ami elszomorító, főleg ha az ember óriási lelkesedéssel lép be egy boltba.
A cél tehát nem más, mint az alapvető tudás, információ átadása, hogy így segíthessünk bárkinek! Reméljük, sikerülni is fog :) .

Magunkról pár szót - mindkettőnknek van saját blogja, amelyen saját készítésű ajándéktárgyakat, ékszereket, kiegészítőket találhattok meg. Szeretettel várunk ott is titeket!
Vegazus - Vegazus ékszeres doboza - vegazus@gmail.com
P-Blither - My P-Project Blog - petra.karasz@gmail.com

Bevezetőnek azt hiszem ennyi elég is lesz, reméljük minnél többeteknek segíthetünk majd az elkövetkezendő időkben!

Vigyázzatok magatokra, és szárnyaljatok minél magasabbra, akár a mi kis kék Pegazusunk :) ! (aki egyébként az oldal védelmezője és ihletforrása is egyben!)

Vegazus és P-Blither

1 megjegyzés:

  1. gyááá, ez nekem való lesz ^^ nagyon jó ötlet, már most örülök a blognak :)

    VálaszTörlés